Buitenjaloezieën

De bekende horizontale jaloezie maar dan aan de buitenkant van de woning. Buitenjaloezieën zijn uitermate efficiënt, grote lichtbeheersing en hebben flexibele zonweringfunctie. Zo kan tot 100% van de zon geweerd worden. Een buitenjaloezie geeft bovendien goed zicht naar buiten. De functie van de buitenjaloezie is vergelijkbaar met die van screens.

Wat is een buitenjaloezie?

Een jaloezie met brede lamellen in verschillende vormen die opgenomen in een ronde of vierkante cassette uit de buitenzijde van een woning of gebouw wordt geplaatst. Verschillende soorten en vormen lamellen in verschillende breedtes. Indien gewenst te voorzien van motor bediening van Somfy.

Maatwerk

De buitenjaloezie wordt volledig op maat geproduceerd. Uitvoeringen in verschillende cassettes. Een buitenjaloezie is leverbaar in vele ralkleuren waarmee een perfecte opname tegen de pui van het gebouw is gegarandeerd

Kwaliteit

DE buitenjaloezie laat je het best door de monteurs van Multi Buitenzonwering  monteren. Op buitenjaloezieën wordt minimaal 2 jaar fabrieksgarantie op productie- en materiaalfouten verleend.

knikarmschermen Multi Buitenzonwering

Heb je vragen over de informatie of heb je niet gevonden wat je zoekt?

Aarzel niet en neem contact op of vul hieronder je telefoonnummer in!

Bel mij op!