Buitenleven

Het klimaat verandert en wij leven daardoor steeds meer buiten.

Met een terrasoverkapping beleef je het buitenleven optimaal. In de zomer geniet je van de koelte en in het voor- en naseizoen juist van de warmte onder een terrasoverkapping. Bij Multi Buitenzonwering vindt je terrasoverkappingen die aansluiten op jouw huis en wensen Alle terrasoverkappingen van de beste kwaliteit voor een lange periode van genot.  Er is een ruime keuze in diverse overkappingen. Denk  aan doorzichtige overkappingen, afgesloten veranda’s, semi-afgesloten terrasoverkappingen en ga zo maar door.

Wat is een terrasoverkapping?

Een open, semi-open of gesloten aanbouw tegen het huis met multifunctionele eigenschappen. Een terrasoverkapping is gebouwd van hout, kunststof of aluminum. Open of afgesloten met of zonder zonwering. De terrasoverkapping is te gebruiken als terrasscherm, eethoek met of zonder buitenkeuken of een buitenkamer.

Maatwerk.

Een terrasoverkapping is echt maatwerk en wordt volledig naar wens ontworpen waarbij wij gebruik maken kwalitatieve leveranciers.

Design, details, kwaliteit en comfort liggen wat ons betreft aan de basis om samen te komen tot de beste oplossing.

Kwaliteit

Jouw terrasoverkapping ontwerp je samen met Multi Buitenzonwering en laat je door ons monteren. Een lange levensduur en uitstekende fabrieksgaranties en service-afhandeling.

knikarmschermen Multi Buitenzonwering

Heb je vragen over de informatie of heb je niet gevonden wat je zoekt?

Aarzel niet en neem contact op of vul hieronder je telefoonnummer in!

Bel mij op!