Knikarmschermen

Knikarmschermen worden ook wel terrasschermen genoemd. Deze zijn bedoeld om naast de zon uit huis te weren ook een flink deel van het er recht onder liggende terras van schaduw te voorzien. Knikarmschermen kenmerken ze zich door een vrije doorloop onder het scherm, wat ze uitermate geschikt maakt voor de toepassing achter de woning, boven het terras.

Het knikarmscherm wordt met behulp van twee- of meer armen, die recht vooruit knikken, uitgerold. Met de sterke armen kan een terrasscherm tot meters uit de gevel worden uitgerold, waardoor het voor elk formaat terras geschikt is. De schaduw voor je terras is dus goed instelbaar.

Wat zijn knikarmschermen?

Een knikarmscherm is een zonnescherm met twee armen die horizontaal uitklappen, vlak onder het doek. Het scherm strekt zich uit boven het terras zonder dat je er tegenaan kunt lopen. Er bestaan grofweg drie soorten knikarmschermen, te weten open systemen, semi-cassette-systemen (half gesloten) en cassette-systemen (volledig gesloten). In het assortiment van Multi Buitenzonwering vindt u van alle drie de verschillende soorten  uitvoeringen. Bijna alle systemen met een keuze uit handbediening of elektrische bediening, al dan niet met afstandsbediening.

Maatwerk

Onze knikarmschermen zijn verkrijgbaar in diverse breedtes: van 350 tot en met 745 cm. En gekoppeld nóg breder. Dit in combinatie met een uitval van 200, 250, 300 of 350 cm. Bescherm je knikarm in een cassette of semi-cassette; met vierkante of rondere vormen.

Kwaliteit

We leveren alleen A-kwaliteit knikarmschermen van materialen die zorgen voor jarenlang plezier. Sterke aluminium armen in een beschermende cassette en doek van een gerenommeerd merk. De bediening: elektrisch of handmatig.

Het monteren van een knikarmschermen laat je het best over aan Multi Buitenzonwering. De meeste merken bieden 2 jaar garantie op materiaal- en/of fabrieksfouten.

knikarmschermen Multi Buitenzonwering

Heb je vragen over de informatie of heb je niet gevonden wat je zoekt?

Aarzel niet en neem contact op of vul hieronder je telefoonnummer in!

Bel mij op!