Markiezen

De markies is de oudste vorm van buitenzonwering. De markiezen hebben een meer romantische, klassieke uitstraling. De markies is ook zeer effectief omdat ook zijdelingse zon door het doek aan de zijkanten wordt gefilterd. Daarnaast is een markies ook zeer windvast. Van een markies, mits door vakmensen geproduceerd heb je vele jaren plezier.

Wat is een markies?

De markies bestaat uit een houten of aluminium (tegenwoordig meest gebruikt) frame waarop zonwerend doek is gespannen. Er bestaan meerdere modellen waarbij de uitval vergroot kan worden voor specifieke situaties. De markies wordt uitgevoerd met een volant: recht voor een strakke- en golvend voor een klassieke uitstraling. De markies wordt beschermd door de plaatsing van een omkapping van bijvoorbeeld hardhout.

Maatwerk

Wij produceren de markiezen op maat volledig naar wens van de klant. Er is keuze uit houten en aluminium frames en honderden verschillende doeken. Afhankelijk van de gewenste functionaliteit zijn meerdere markiesmodellen (petmodel, klapmodel) leverbaar. Markiezen zijn leverbaar tot 700cm breed met een uitval van 170 cm

Kwaliteit

Het monteren van een knikarmschermen laat je het best over aan Multi Buitenzonwering.

Op onze markiezen wordt een minimale fabrieksgarantie op materiaal- en productiefouten van twee jaar gegarandeerd.

knikarmschermen Multi Buitenzonwering

Heb je vragen over de informatie of heb je niet gevonden wat je zoekt?

Aarzel niet en neem contact op of vul hieronder je telefoonnummer in!

Bel mij op!