Rolluiken

Zonwering, verduisteren, isoleren en inbraakwerend: een rolluik is een alleskunner. Misschien visueel iets minder aansprekend maar zeer functioneel! Met het rolluik hou je de zon buitenshuis en dus ook de warmte. In de winter werkt het andersom en hou je de warmte binnen. Dit komt omdat de lamellen zijn voorzien van isolerend schuim. Met een rolluik kan je een kamer 100% volledig verduisteren en de constructie draagt in hoge mate bij aan inbraakveiligheid. Het rolluik staat voor comfort en behaaglijkheid

Wat is een rolluik?

Het rolluik bestaat uit een gerolvormde kast met hierin een “lamellendeken” die tijdens openen en sluiten door zijgeleiders loopt. Het rolluiksysteem met het aluminiumpantser is zeer inbraakbestendig. Er is keuze uit verschillende kwaliteiten in dikte van kasten en lamellen. Bediening kan handmatig en elektrisch, bijvoorbeeld met tijdschakelaar, worden uitgevoerd.

Maatwerk

Rolluiken worden op maat gefabriceerd en tegenwoordig met oog voor detail. Zo is er keuze uit type kast en lamel. Een rolluik is verkrijgbaar in vele Ralkleuren  om deze zodoende zo goed mogelijk tegen de pui van een woning monteren.

Kwaliteit

Een rolluik laat je het beste door Multi Buitenzonwering monteren. De rolluiken zijn van hoge kwaliteit en de fabrikant verleent minimaal 2 jaar fabrieksgarantie op materiaal en productiefouten.

knikarmschermen Multi Buitenzonwering

Heb je vragen over de informatie of heb je niet gevonden wat je zoekt?

Aarzel niet en neem contact op of vul hieronder je telefoonnummer in!

Bel mij op!