Screens

Screens zijn zeer effectief op het gebied van zonwering. Zij bieden een hoge mate van zonwering, zijn “transparant” zodat het zicht naar buiten blijft gegarandeerd. Screens hebben een strakke uitstraling en zijn windvast en daarom ook erg geschikt voor hoge gebouwen.

Wat is een screen?

Een screen bestaat uit een cassette met zijgeleiders die strak tegen het kozijn zijn gemonteerd. In de cassette zit het transparante doek dat een hoge mate van zonwering en temperatuurbeheersing garandeert. Het meest verkocht zijn de ZIP-screens die met behulp van een rits in de zijgeleiders zit verankert en volledig windvast zijn.

De ritsscreen zoals hij ook wel eens genoemd wordt zorgt ervoor dat het doek aan de zijkant door de geleiders schuift waardoor de wind geen vat krijgt op deze zonwering, waardoor dit zonnescherm zeer windvast wordt.

Screens kunnen zowel handmatig als elektrisch worden bediend.

Maatwerk

De screens worden op maat geproduceerd. Er is keuze uit verschillende cassettevormen rond en vierkant in verschillende cassettegrootte, cassettekleuren en honderden doekkleuren. Zijsporen zijn leverbaar tot 500 cm breed en 500 cm hoog. Extra grote maten op verzoek. Verkrijgbaar met elektrische bediening met Somfy motor.

Kwaliteit

Het monteren van een knikarmschermen laat je het best over aan Multi Buitenzonwering.

Op screens wordt minimaal 2 jaar fabrieksgarantie verleend.

knikarmschermen Multi Buitenzonwering

Heb je vragen over de informatie of heb je niet gevonden wat je zoekt?

Aarzel niet en neem contact op of vul hieronder je telefoonnummer in!

Bel mij op!