Square 85

Maak kennis met één van de meest verkochte Sunmaster screens. Kastafmetingen: 85 x 85 mm. Leverbaar met het windvaste Sunfix®-systeem.

Screen Square 85

De Square 85 is de meest verkochte screen uit de collectie van Sunmaster. Onder meer dankzij de beperkte kastafmetingen van 85 x 85 mm. Leverbaar tot wel 400 cm breed.

Kwaliteit

De Square 85 is een compact scherm dat is gemaakt van duurzame, sterke en windvaste en weerbestendige materialen.

Design

Naast deze Square 85 heb je keuze uit verschillende kastdesigns. Screens passen dus altijd goed bij jouw huis.

Maatvoeringen

De Square 85 is verkrijgbaar in breedtes van 40 cm tot 400 cm en in hoogtes van 40 cm tot 280 cm, afhankelijk van de gekozen bediening.

Kleuren

Kies uit de meest favoriete standaardkleuren: RAL 9001 crème, Ral 9010 Wit, Ral 7016 antraciet of blank geanodiseerd (zilvergrijs). Tegen meerprijs mag je ook kiezen uit alle afwijkende RAL-kleuren.

Eindeloze doekkeuzes

Sunmaster screens zijn gemaakt van weersbestendig met polyvinyl omhulde glasvezels. Verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren. Lees meer over onze screendoeken.

Bediening

Handbediening of elektrische bediening. Extra comfort met de elektrische bedieningsoplossingen van Somfy.

Optie: windvaste Sunfix®-systeem

Moet het extra windvast? Ontdek ons gepatenteerde, windvaste Sunfix®-systeem. De voordelen: geen opwaaiend doek, geen gerammel van onderdelen. Dit zorgt voor een nog langere levensduur. Je kan daarbij ook kiezen voor zijgeleiders met extra doekspleetafdichting, met nog genoeg ruimte om te ventileren.

Monteren op drie manieren

De screens kunnen we op drie manieren monteren: met losse montagesteunen, met doorlopende montagehoekprofielen of door middel van geleidermontage. Vooral de montage met hoekprofielen is handig om obstakels op het raam te ontwijken, zoals een rooster of scharnieren.

Garantie

Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten.

SunBasic Multi Buitenzonwering

Fabrikant van:

  • Knikarmschermen

  • Uitvalschermen

  • Screens

  • Rolluiken

  • Buitenjaloezieën
  • Buitenleven

Heb je vragen over de informatie of heb je niet gevonden wat je zoekt?

Aarzel niet en neem contact op of vul hieronder je telefoonnummer in!

Bel mij op!