Square ZIP MAX

Screen met ritsen, voor optimale lichtwering en extra windvastheid. Breedtes en hoogtes tot 5 meter mogelijk !! Ook zeer functioneel als afsluiting van uw veranda.

Screen Square ZIP MAX

Wil je graag screens met ritsen? En moeten die screens flink groot zijn? Dat kan met Square ZIP MAX.

Maatvoeringen

We leveren de Square ZIP MAX in breedtes van 70 cm tot 500 cm en in hoogtes tot 500 cm, met een maximaal oppervlak van 16 m².

Optimale lichtwering, minder goede warmtewering

Screens met ritsen aan de zijkanten zijn extra windvast. Veel mensen vinden deze screens ook optisch mooier dan een standaard screen. Let wel: de warmtewering van screens met ritsen is minder goed. Want door het ontbreken van de “storende” doekspleten kan de achter het doek opgebouwde warmte minder goed worden afgevoerd. Dit kan in bepaalde gevallen tot wel 3 graden schelen op de binnentemperatuur.

Bediening

Zipscreens kunnen alleen elektrisch bediend worden. Dus altijd extra comfort met de elektrische bedieningsoplossingen van Somfy.

Kleuren

Kies uit de meest favoriete standaardkleuren: RAL 9001 crème, Ral 9010 Wit, Ral 7016 antraciet of blank geanodiseerd (zilvergrijs). Tegen iets extra’s kan je zelfs kiezen uit alle RAL-kleuren en 4 structuurlakken..

Eindeloze doekkeuzes

Sunmaster screens zijn gemaakt van weersbestendig met polyvinyl omhulde glasvezels. Verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren. Lees meer over onze screendoeken.

Ook verkrijgbaar met een transparant venster van crystal+.

Heel geschikt als afsluiting van bijvoorbeeld een veranda. Je zit lekker in de luwte én hebt een vrij uitzicht naar buiten.

Garantie

Je krijgt 2 jaar garantie op materiaal- en fabrieksfouten.

SunBasic Multi Buitenzonwering

Fabrikant van:

  • Knikarmschermen

  • Uitvalschermen

  • Screens

  • Rolluiken

  • Buitenjaloezieën
  • Buitenleven

Heb je vragen over de informatie of heb je niet gevonden wat je zoekt?

Aarzel niet en neem contact op of vul hieronder je telefoonnummer in!

Bel mij op!