Uitvalschermen

Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat.

Wanneer een vrije doorloop niet noodzakelijk is zijn uitvalschermen een uitstekende oplossing. Uitvalschermen zijn windvast en worden op meerdere punten tegen een gevel bevestigd. Daarom zijn uitvalschermen ook goed toepasbaar op de eerste of hogere etages. Uitvalschermen zijn ook goed te combineren met een terrasschem door gebruik te maken van dezelfde stofkleur.

Wat zijn uitvalschermen?

Een uitvalscherm wordt met behulp van zijarmen bevestigd tegen een gevel. Een uitval scherm heeft een gesloten of een semi-gesloten cassette. De zijarmen zijn windvast en heeft de mogelijkheid om meer dan 90 graden te laten zakken om laagstaande zon te weren. Uitvalschermen zijn verkrijgbaar met handbediening en elektrisch met vaste wandschakelaar of afstandsbedieningsysteem

Maatwerk

Uitvalschermen worden op maat gefabriceerd, rekening houdend met zaken als de hoogte van het kozijn en de uitval wensen.

Kwaliteit

Het monteren van een Uitvalschermen laat je het best over aan Multi Buitenzonwering. Op de meeste merken uitvalschermen wordt minimaal  2 jaar fabrieksgarantie of meer op materiaal- en/of fabrieksfouten verleend.

knikarmschermen Multi Buitenzonwering

Heb je vragen over de informatie of heb je niet gevonden wat je zoekt?

Aarzel niet en neem contact op of vul hieronder je telefoonnummer in!

Bel mij op!